0
Rekreativo

ZATO ŠTO VOLI: Inspirativna priča o ‘Trkaču’ koji nikada nije učestvovao ni u jednoj trci!

Objavljeno: 15.01.15 u 07:45

Ket Boiser vam verovatno ne znači ništa, ali ovaj čovek je jedan od najvećih rekreativaca na svetu. Poznat je pod nadimkom ‘Trkač’ iako nikada nije učestovovao ni na jednoj trci. Objašnjenje je jednostavno – trči zato što VOLI.

On je ikona Baltimora. Sa svoje 62 godine, on redovno trči svakog dana oko podneva deonicu dugačku 32 kilometara, sve dok je temperatura u Baltimoru ispod 32 stepena Celzijusove skale.

Kada je imao 32 godine, smatrao je da nije dovoljno snažan i počeo je da trči, ispočetka 15 kilometara, da bi ta deonica, početkom devedesetih godina prošlog veka postala sadašnjih 32 kilometara. Od tada nije stao. Jednom je čak trčao od Baltimora do Vašingtona, što je preko 70 kilometara, a kada je stiga tamo, autobusom se vratio nazad.

Ono što je jako zanimljivo jeste da Ket, nikada u žvotu, nije trčao nijednu trku. Kada su ga novinari pitali zbog čega onda trči, on je odgovorio:”Zato što volim. Jednostavno, volim da trčim”.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter