0
Rekreativo

ZATEGNITE SE: Lagana a efikasna vežba za najkritičnije ženske tačke na telu

Objavljeno: 17.02.15 u 12:06

Svaka žena će vam reći da su najkritičnije tačke na njenom telu guza i bokovi, a muškarci baš te obline najviše vole na ženskom polu. Postoji niz vežbi koja će vam pomoći da se zategnete, lake su, aefekat će biti i te kako vidljiv. Naravno, pod uslovom da je redovno i oravilno radite.

Evo jedne efikasne:

Lezite na ravnu i tvrdu podlogu. Ramena spustite na pod, a noge podignite na loptu za pilates. Ne savijajte ih u kolenima.

Mišiće zadnjice čvrsto stisnite, podižući se od podloge i oslanjajući se nogama o loptu, a ruke i dalje držite na podlozi. Ostanite u ovom položaju bar 15 sekundi.

Zadržavajte podignutu zadnjicu, a potom savijte noge u kolenima i približavajte loptu stopalima prema sebi, sve dok celom površinom ne budu na njoj.

To je sve. Lako je, zar ne? Ponavljajte vežbu koliko god puta možete. Jasno vam je da što je duže i više radite, vizuelni efekat će biti sve bolji i bolji.

Bliži se lepo vreme, dočekajte ga spremni za šorčiće i bilkini.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter