0
Rekreativo

REKREATIVO – Jer vas volimo i mislimo na sve koji se bave sportom!

Objavljeno: 15.01.15 u 13:17

Dragi naši čitaoci, hotsportisti, vaš omiljeni portal HotSport.rs od danas na svom meniju ima novu rubriku – REKREATIVO koja je posvećena svim rekreativnim sportistima. Ovo je idealni medijiski prostor za sve one koji su svojoj rekreaciji posvećeni gotovo jednako kao profesionalci. Naš zajednički cilj, sa vama, rekreativnim sportistima biće da promovišemo zdrav život, aktivno rekreativno bavljenje sportom i da na sve moguće načine podstaknemo okolinu da uzmu loptu u ruke, korman, vesla, rolere, skejt, ili kapicu i naočare i uskoče u bazen.

Sport je način života koji nam omogućava da svoj život proživimo najkvalitetnije što možemo.

Bilo koji vid fizičke aktivnosti pomaže nam u mnogo čemu, na primer – da brže pamtimo i lakše učimo, jer je bolji protok krvi kroz mozak i manje otrova u organizmu. 

Pored toga, bavljenje sportom pozitivno utiče i na naš socijalni život, postajemo društveniji, otvoreniji, zadovoljniji. Sport nas tera da sami sebi postavljamo nove izazove i pronađemo način da ih prevaziđemo.

Fizička aktivnost utiče i na nestanak depresije, tako da je bavljenje sportom odlično i sa psihološkog aspekta zahvaljujući hormonu endorfinu koje naše telo oslobađa kada treniramo.

Takođe, bavljenje sportom nas čini boljima, učimo o sebi, postaljamo nove ciljeve čije će ostvarenje uticati isključivo od nas samih, odnosno imate mogućnost da sopstvenim trudom učiniti nešto dobro za sebe.

Sport vam daje mogućnost da sami odaberete svoju disciplinu u kojoj se najbolje i najprirodnije osećate. Koji god oblik rekreativnog bavljenja sportom izaberete nećete pogrešiti – potrčite za loptom, šutirajte je, bacajte, udarajte je reketom, veslajte, skačite, zaplivajte, obujte rolere, vozite skejt, nabavite bicikli, stavite slušalice u uši i osvojite svoj deo sveta.

Sva vaša iskustva, iskušenja podelite sa svima nama koji vas razumemo i bavimo se sportom, a o nama niko nikada ne piše. Snimite video klip, fotografišite predele koje ste videli usput dok ste trčali, vozali, veslali ili šetali i podelite ih sa nama.

Dosta je bilo čitanja, opremu u ruke i napolje, a kada se vratite, naša adresa je – redakcija@hotsport.rs

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter