1
Rekreativo

FOTO: HotSport

MEMORIJALNI TURNIR: Održan fudbalski turnir „Tomislav Toma Savić“

Objavljeno: 22.06.15 u 17:40

Na terenima OŠ Marija Bursać u beogradskom naselju Zvezdara, tokom jučerašnjeg dana održan je memorijalni turnir pod nazivom „Tomislav Toma Savić“.

Turnir se održava po prvi put, ali sa nametom da postane tradicionalni, u znak tragično nastradalog Tomislava Savića (1995-2014.) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći prošlog leta.

Sami organizatori imali su velikih problema da prihvate sve zaitneresovane ekipe koje su želele da uzmu učešće na ovom turniru koji je trebalo da ima i humanitarni karakter.

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

Za Zvezdarce Toma živi večno

– Želeli smo da se, najpre, da igramo fudbal i time sakupimo novac za porodicu nastradalog momka. Međutim, ovi skromni ljudi nisu želeli da uzmu ni dinara za sebe – kazao je Suki Kovačević, jedan od organizatora turnira.

Ipak, porodica Savić uveličala je skup i primila je počasni pehar u znak sećanja na nastradalog sina, ali i aktivnim prisustvom na samom turniru.

FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

Prostora bilo i za „pozerisanje“ ispred gola

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo i to da je turnir osvojila ekiap „Olimp“ koja je u finalnom meču savladala ekipu „Intera“ sa 6:2.

– Ovo je samo naš skroman doprinos da kroz sport održavamo ime našeg Tome koji je bio momak za svaku pohvalu i poštovanje – kazao nam je Dušan Radović, jedan od učesnika turnira.

 

0
0

1 Komentara

  1. BRAVO DA SE BANKE ZAMOLE DA SREDE TERNE U SRBIJI DA NAM DECA IGRAJU FUDBAL KOSARKUb I DA SE RAZVIJAJU U SPORTISTE I PRAVE LJUDE SPORT USKOLE 5 casova fizickoog i da se deci uskolam obezbedi obrok !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter