0
Rekreativo

REXONA DANI SPORTA 2016: Zabavi se i pokaži svoju humanu stranu

Objavljeno: 18.05.16 u 13:30

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizuje sedmi put za redom sportsku manifestaciju Rexona Dani Sporta 2016, koja će se održati 21. i 22. maja u Studentskom gradu.

Rexona Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera. Učesnici će imati priliku da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina, dok će svi oni koji nisu spremni da se takmiče i izađu na teren moći da se zabave u okviru posebnog dela koji smo pripremili za njih.

Cilj projekta je promocija značaja zdravog života i sporta kao ključne aktivnosti koja će nam pomoći u prevazilaženju loših navika.

Kolektivni sportovi obuhvataju mali fudbal, basket i odbojku na betonu, dok je individualni sport stoni tenis. Prvog dana projekta se igraju utakmice u grupnoj fazi takmičenja, dok je drugi dan rezervisan za završnicu takmičenja, odnosno četvrtfinala, polufinala i finala.

2

Takođe, ove godine, po prvi put, uveden je i ženski basket, kao i takmičenje u šutiranju trojki. Tokom oba dana će postojati chill zona u kojoj će svi posetioci moći da se druže, zabave i uživaju u programu koji smo pripremili za njih.

Svi posetioci će moći da pokažu humanost na delu u okviru humanitarnog dela projekta, koji obuhvata dobrovoljno davanje krvi i prikupljanje finansijskih sredstava koja će biti uplaćena na račun fondacije „Podrži život“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter