0
Rekreativo

ROLAN GAROS U BEOGRADU: Rekreativci uz Noleta

Objavljeno: 03.06.16 u 09:50

Beogradski rekreativci pokušaće da energijom pomognu Novaku Đokoviću u osvajanju prvog Rolan Garosa u prebogatoj karijeri.

Naime, na terenima Teniskog kluba Crvena zvezda, amateri ‘belog sporta’ će narednog vikenda ukrstititi rekete u okviru turnira ‘Rolan Garos u Beogradu’, koji organizuje Udruženje teniskih rekreativaca ‘Rekreativo’.

Organizatori takmičenja su uvereni da će stotinak takmičara doneti sjajno druženje na terene pokraj Bogoslovije, kao i da će u velikom stilu proslaviti parisku titulu najboljeg tenisera na svetu.

– Drugu godinu za redom organizujemo ovaj turnir i srećni smo što ćemo imati priliku da energijom ‘pomognemo’ Novaku da osvoji turnir koji mu nedostaje u prebogatoj karijeri. Pokušaćemo da tokom vikenda preselimo duh Pariza u Beograd i da nam borba Đokovića za titulu ostane u najlepšem sećanju.

fotoRG

Planirana su takmičenju u singlu i miks dublu i već sad se zna da će ovo biti jedan od najkvalitetnijih turnira koje smo organizovali – jasan je predsednik ‘Rekreativa’ Bojan Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter