0
Rekreativo

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

TRADICIJA SE NASTAVLJA: ‘City caffe’ šampion šestog turnira Sveti Vasilije Ostroški (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 18:24

Na terenima ‘Kockice’ se i ove godine održao tradicionalni turnir u malom fudbalu – Sveti Vasilije Ostroški.

Kvalitetan fudbal je i ovog maja bio na programu u naselju Bežanijska kosa.

Već šest godina zaredom ovaj deo godine je rezervisan za tradicionalno nadmetanja povodom slave Svetog Vasilija Ostroškog. Na momente loši vremenski uslovi nisu ubili entuzijazam među učesnicima koji su i ovoga puta uveličali nadmetanje u malom fudalu.


(Izvor: YouTube/ Stella Kosa)

Pored igrača koji su igrali po kiši, a i po gradu, vredna pomena jeste i publika sa Bežanijske kose koja je takođe bila uz momke na terenu uprkos nevremenu i posećenost turnira je ponovo bila za ponos. Veliki broj baklji, dimova i ostalih pirotehničkih sredstava je odavao utisak da se radi o profesionalnoj utakmici i nekoj od najvećih domaćih navijačkih grupa.


(Izvor: YouTube/ Stella Kosa)

Zbog velikog interesovanja je broj ekipa povećan sa 12 na 16, a po drugi put je šampion bila ekipa ‘City caffe’ koja je u finalnom okršaju bila bolja od ekipe ‘Điđi Lulu’ i slavila ubedljivim rezultatom – 8:3. Jedan od najbitnijih u pobedi ‘City caffe’-a bio je Relja Hrnjak, kapiten tima i prva udarna igla. On je bio najbolji strelac turnira, a pored njega pobednički tim su činili: Uroš Mladenović, Milan Popović i Bojan Popović.

Iz vicešampionskog tima je Nenad Mitrović proglašen za najboljeg igrača turnira, a najveća iznenađenja turnira su lošiji rezultati ekipa ‘Meridian’ i ‘1989’.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter